OM MEG

FORMELT:

Jeg er utdannet Gestaltterapeut fra Høyskolen Gestaltinstituttet med grunnutdannelse og videreutdannelse. Jeg er cand. mag. i psykologi/ mellomfag, grunnfag i kriminologi og sosialantropologi.  Jeg har i tillegg en 3-årig utdannelse i SE (Somatic Experience) traumemestring.

Jeg er også kursleder via Vivat i kursene, “Førstehjelp ved selvmordsfare” og “OPS, Oppmerksomhet på selvmordstanker”.

 

Jeg har jobbet terapeutisk med mennesker siden 2001. Jeg har jobbet med både voksne, barn og ungdom, i både individual terapi, par, familier og grupper. Jeg har veiledet i bedrifter, holdt kurs, foredrag og workshops. Med individuell terapi, parterapi, hatt coaching og kursoppdrag for bedrifter. Jeg har holdt en rekke foredrag og undervist i trening og veiledet andre treningsinstruktører.

 

Jeg går selv i veiledning for å kvalitetssikre arbeidet jeg gjør og får den nødvendige støtte jeg trenger. I tillegg går jeg på regelmessige kurs og workshops for å holde meg oppdatert i fagfeltet mitt.

 

HELT ANNEN TIDLIGERE YRKESERFARING:

Jeg har jobbet flere år i barnehage og butikker. Jeg har jobbet som konsulent via Manpower på støttesenteret mot incest, og i Sosial- og helsedepartementet. I oppstartfasen av egen bedrift jobbet jeg på akutt-psykiatrisk avdeling på Ullevål sykehus.  Jeg har også jobbet 19 år som treningsinstruktør. Jeg har i tillegg jobbet i Mary Kay, som hudpleie-konsulent.

 

PRIVAT:

Jeg er opptatt av å fremme livet. Det gjør jeg ved å være sammen med mennesker jeg har det godt sammen med. Jeg gjør ting jeg liker, og som kropp og hode behøver. Iblant er det behov for å roe ned. Og det gjør jeg med naturopplevelser, leser, yoga eller turer. Andre ganger trenger jeg energi og får det gjennom løpe, danse og styrketrene, være med venner å lage mat, selskapeligheter, ulike kulturbegivenheter og reiser.

SIW RYLANDER • gestaltterapeut • veileder / websider • blogg

Industrigata 46 C, 0357 Oslo

Webmaster / foto / design: Sissidesign.no