REFERANSER / bedrifter / terapi

BEDRIFTER:

 

Helfo region øst:

Etter å ha sjekket ut flere tilbud falt vi ned på

å få Siw Rylander til å styre oss gjennom en fellessamling for kontoret i HELFO region Oslo.

    Siw lagde et godt opplegg og ikke minst mål for dagen. Hun satte aktivitetene som gikk på det å bli bedre kjent og teambuilding inn i en kontekst som også ble formidlet til alle deltagerne. Når vi jobber med å bli bedre kjent, skaper vi en trygghet i organisasjonen og bidrar til et bedre arbeidsmiljø. Dette kan igjen virke positivt inn på sykefravær mm. Tilbudet kunne også konkurrere på pris uten at det gikk på bekostning av kvaliteten.

    Vi gjennomførte Speaddating med ca 50 medarbeidere. Etterpå hadde Siw planlagt flere aktiviteter som krever samarbeid og lagånd. Siw er en hyggelig og omgjengelig konsulent. I tillegg er hun god på planlegging, og gjennomfører på en strukturert og myndig måte.

    Vi evaluerte samlingen og tilbake-meldingene var gjennomgående positive.

    Jeg kan derfor gi Siw Rylander mine beste anbefalinger.

Mvh. Janne L. Kraugerud
Regiondirektør, HELFO region Oslo

Vitari:

Vitari AS engasjerte Siw i forbindelse med vår årlige Kick-off. Temaet dette året var Team og teamarbeid. Etter en lang, faglig dag på fredag trengte vi mer aktivitet og team i praksis på lørdag. Det var her Siw spilte en super rolle i

vårt arrangement.

 

Vi startet dagen med å lære oss GLOW-dansen. Vi var ca. 70 personer som skulle lære noe og opptre nogenlunde synkront. Siw har en meget god evne til å lære bort.

 

Etter det bygde vi statuer med oss selv som byggeklosser etter ord som var svært sentrale

for oss i forbindelse med temaet TEAM.

 

Siw er en kreativ og entusiastisk dame full av ideer for slike typer events. Hun er også svært dyktig på organiseringen i forkant og under «øvelsene», noe som gjør at de går etter planen og innenfor tiden. Jeg anbefaler henne på det varmeste.

Trine Ølberg
Teamleder CRM, Vitari AS

 

SIW RYLANDER • gestaltterapeut • veileder / websider • blogg

Industrigata 46 C, 0357 Oslo

Webmaster / foto / design: Sissidesign.no